Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

EGO

EGO Rotary tatueringsmaskiner är superlättviktsmodeller med handledsvänliga konstruktioner. Den ursprungliga idéen från den brittiska tatueringsartisten Bez var att skapa en maskin som kan hållas som en penna, vilket ger perfekt balans och nålkontroll.

Alla EGO Rotary tatueringsmaskiner monteras i Storbritannien från högkvalitativa material och är lätta att rengöra. De flesta har även det anmärkningsvärda “power triangle” systemet. De nya EGO Vertex 2 och EGO R12 Plus rotary tatueringsmaskiner är bra exempel på hur långt varumärket har kommit över åren.

Alla de senaste EGO Rotary tatueringsmaskinerna levereras med en mängd olika power triangles, och varje färg erbjuder en annan täthet av gummi. Detta gör det möjligt för tatueringsartister att konfigurera deras EGO Rotary tatueringsmaskin exakt hur de vill ha det när det gäller ’give’ och ’throw’. Olika gummikombinationer kan användas för lining och shading.

Power triangle systemet har skapats av Bez och finns i alla EGO Rotary tatueringsmaskiner. Det replikerar effektivt fram- och bakfjädersystemet på en coil tatueringsmaskin.

Så med en EGO Rotary tatueringsmaskin får du samma tillförlitlighet och konsistens som hos en rotary tatueringsmaskin med samma bearbetbarhet av en coil tatueringsmaskin.

Förutom EGO Rotary tatueringsmaskiner som finns hos Killer Ink, kan du även handla från ett sortiment av grepp och andra tillbehör skapade av detta ledande tatueringsmärke.