• Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Tatueringspatroner

Tatueringspatroner FAQ's

Hur Använder Man Tatueringspatroner? Tatueringskassetter kan helt enkelt tas ut ur sin sterila förpackning och monteras direkt i din tatueringsmaskin. När du är klar är det enkelt att ta bort patronen och sätta en ny i stället, vilket minskar tiden för att byta konfigurationer, vilket innebär mer tid för din konst. Om du behöver olika nålar och konfigurationer för enskilda arbeten kan du spara mycket tid genom att använda olika tatueringspatroner i stället för att byta ut nålar.
Hur Fyller Man Tatueringspatron Med Bläck? Doppa patronens spets i en fylld bläckkapsel medan tatueringsmaskinen är igång så att bläcket dras upp och in i patronen. Tydliga patroner har fördelen att du kan se exakt hur mycket bläck du har lyckats ta upp och hålla ett öga på hur mycket som finns i patronen, men det är viktigt att du ser till att patronen inte är för full av bläck för att fungera korrekt!
Hur Man Rengör Tatueringspatroner? Helt enkelt, med vatten! När du ställer in din arbetsstation och mäter bläcket i kapsyler, se till att du ställer en kopp destillerat vatten bredvid dem. När du vill byta färg, eller bara behöver rengöra överflödigt bläck eller kroppsvätskor från bläckpatronen, doppar du maskinen i vattnet i några sekunder, var försiktig så att du inte rör sidorna, eftersom det kan böja nålarna. Ta sedan en pappershandduk och torka patronen när maskinen är avstängd. Du kan också använda produkter som DipCaps som innehåller ett skum som snabbt absorberar bläcket på nålarna och förhindrar att klumpar av pappersduk fastnar i nålarna!
Kan Man Återanvända Tatueringspatroner? Om du arbetar med en kund och behöver byta nålpatroner under sessionen är det acceptabelt att återanvända samma tatueringspatron. När allt kommer omkring kan du börja med en liner, göra lite skuggning och sedan avsluta med mer liner - så länge allt detta sker under samma session och du placerar dem i ett patronfack när du inte använder dem, kommer du att klara dig bra! Vad du aldrig får göra är att återanvända en tatueringspatron på en annan person eller vid ett annat tillfälle. Precis som med nålar är tatueringspatroner engångsprodukter och om du använder dem på fler än en kund kan du lätt överföra bakterier och till och med virus som hiv och hepatit. När du har avslutat en session ska alla patroner som du har använt slängas i den korrekt märkta gula soptunnan för vassa föremål!

Killer Ink har alla typer av tatueringspatroner som du kan behöva för att producera den perfekta tatueringen. Alla tatueringspatroner som vi har i vår onlinebutik är av högsta kvalitet och perfekta för en rad tatueringsstilar, oavsett om det är för lining, shading eller färgpackning.

Vårt sortiment av tatueringspatroner inkluderar Round Liners, Round Shaders, Magnums, Soft Edge Magnums och Flats, med olika storlekar, diametrar och nåltyper tillgängliga, från märken inklusive Killer Ink, Cheyenne, KWADRON, Magic Moon, DarkLab och Stigma-Rotary®.

Alla tatueringspatroner steriliseras och uppfyller helt branschbestämmelserna. Möjligheten att snabbt ändra patronkonfigurationer sparar tid och pengar under tatueringssessioner.

Install Killer Ink Tattoo App Install