Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Om Oss

Vi är Killer Ink Tattoo, den ledande leverantören av tatueringsutrustning i Europa.

Killer Ink Tattoo grundades 2008 för att ge tatueringsartister den bästa tatueringsutrustningen och de bästa tillbehören till konkurrenskraftiga priser.

Sedan dess har Killer Ink Tattoo fortsatt att växa och erbjuder ständigt ett omfattande utbud av tatueringsmaterial av högsta kvalitet och utrustning till tatueringsartister i Europa och övriga världen.

Vi är stolta över att vara den globala huvuddistributören av Stigma-Rotary® tatueringsmaskiner och den europeiska huvuddistributören för Hustle Butter Deluxe® och EGO Rotary.

Vi är okså den största europeiska distributören av ett antal andra exklusiva tatueringsprodukter och märken, bland annat ELECTRUM Stencil Primer, INK-EEZE och Out of Step Books ,samt auktoriserade återförsäljare av Silverback Ink®.

När det kommer till tatueringsbläck, ligger förklaringen i vårt namn. Vi tror att vi har det bästa urvalet av tatueringsbläck som finns tillgängligt i branschen, inklusive färger från ovan nämnda Silverback Ink®, Intenze Ink, Eternal Ink, Fusion Ink, World Famous Ink, Panthera Ink och många fler.

Vi lagerför även de bästa rotary och coil tatueringsmaskinerna på marknaden, så du kan vara säker på att vi kommer att ha den perfekta maskinen för dig. Kolla igenom vårt sortiment av tatueringsmaskiner från ledande märken som Stigma-Rotary®, EGO Rotary, FK Irons, Spektra, Neotat och Cheyenne HAWK.

Vi på Killer Ink Tattoo är mycket stolta över kvaliteten på våra egna nålar och patroner, särskilt vårt sortiment av Stellar patroner, och vi har fått utmärkt feedback från tatueringsartister som använder dem varje dag! Dessutom är vi den exklusiva brittiska återförsäljare av både KWADRON och Magic Moon nålar och patroner.

Vi erbjuder också ett brett sortiment av allmänna tillbehör för tatueringsstudion - som grepp, tippar, engångstillbehör, strömförsörjningar, möbler, hygien- och eftervårdsprodukter. Vårt breda sortiment av hygien- och eftervårdsprodukter innehåller de bästa tatueringsvårdsprodukterna på marknaden - Hustle Butter Deluxe® och Dermalize PRO, vilka hjälper till att skydda din tatuering under läkningsprocessen.

Om du behöver inspiration, erbjuder vi en rad med olika referensböcker och DVD:er som kommer att få din kreativa sida att vakna upp!

Att ha ‘killer’ produkter skulle inte innebära någonting utan de tatueringsartister som använder dem, och vi på Killer Ink Tattoo är otroligt stolta över att sponsra några av världens bästa artister som väljer att arbeta uteslutande med våra varor.