Fetching cart...

Du har inga varor i din varukorg.

  1. Blog

Tatuering Tillbehör

Inget bus, bara godis - Halloweentävling, blixtrea + mer!

Halloween må handla om bus eller godis dessa dagar, men vi tänkte hoppa över buset och gå direkt till godiset...

Bekymra dig inte över att hitta något att klä ut dig till i sista minuten, utan kolla in vår 'killer' tävling, blixtrea och annat godis nedan!

Works of Horror tävling

Precis som varje år kör vi årliga Works of Horror tävling från den 25:e till midnatt på Halloween (31/10/17).

Allt du behöver göra för att delta är att gilla 'Killer Ink Tattoo' på Facebook, hitta vårt 'Works of Horror' tävlingsinlägg, ommentera under inlägget med en bild av dina bästa skräcktatueringar och sedan gilla & dela vårt tävlingsinlägg!

Inget trick, det är så enkelt!

Om du deltar kommer du att chansen att vinna en rabattkod på €350 att spendera på vad som helst på vår hemsida.

Om Pennywise erbjöd dessa priser skulle vi gå ner i det avloppet snabbare än du kan säga "You'll float too...".

Halloween blixtrea

Tävlingen är inte det enda som håller oss upptagna, vi har hört rykten om Pennywise den dansande clownen smyga omkring på Killer Inks högkvarter, så vi ska försöka spåra honom på Halloween.

Den kusliga clownen har lämnat sitt förfluta bakom sig i Derry och har nu beslutat att börja skära ner priserna på tatueringsmaterial! Släng dig i väggen, Stephen King...

Om vi lyckas fånga honom laddar vi upp filmen på våra Instagram händelser och se vilka rabatter han lyckas få sina skrämmande clownhänder på!

Så glöm inte att följa @killerinktattoo på Instagram eller så kommer du att ångra dig...

Godis i varje beställning

Efter allt snack om mördarclowner tror vi att du har förtjänat något lättare och sötare...

Som ett tack till alla spöken och onda andar som kommer att beställa under Halloween perioden slänger vi in några spöklika sötsaker i varje beställning!

Som vi sa: inget bus, bara godis!

Men se till att du får in dina beställningar innan vi hittar godisgömman!

KWADRON

KWADRON är i framkant när det gäller tillverkning av tatueringsnålar av hög kvalitet, men varför blev de så populära hos tatuerare?

För uttrycka det enkelt erbjuder tatueringsnålar från KWADRON nästan oöverträffad kvalitet och hårdhet av stålet, tillsammans med precisionslödning. Detta betyder att KWADRON nålar inte lätt förlorar sin skärpa och förblir i perfekt skick under mycket längre tid än de flesta andra nålar på marknaden.

Tack vare kvaliteten och tillförlitligheten hos KWADRON tatueringsnålar använder många kända artister idag produkterna för att producera otrolig kroppskonst.

Om du vill prova några av KWADRONs tatueringsnålar av hög kvalitet, har Killer Ink Tattoo olika konfigurationer, inklusive olika typer av liners, shaders, magnums och flats.

Även om KWADRON är mest känd för sina tatueringsnålar, har den polska tillverkaren också utökat till att producera strömförsörjning och tatueringsmaskiner.

Under namnet "Nemesis" har KWADRON tillverkat ett flertal nätaggregat och fotpedaler, alla lätta, kompakta och bärbara.

Men nyligen har KWADRON lanserat två nya tatueringsmaskiner under sitt namn Equaliser - Proton och Mikron.

Equaliser Proton är en pennformad rotary maskin som är kompatibel med alla nålpatrontyper. Den är tyst, pålitlig och erbjuder en komplett avsaknad av vibrationer.

Den ergonomiska Equaliser Mikron är företagets senaste rotary maskin och erbjuder en mycket liten och lätt produkt som är bekväm att arbeta med. Denna maskin kan användas med alla typer av patrontuber.

Med KWADRON tatueringsnålar, som har fått ett fantastiskt rykte för kvalitet, kan du vara säker på att varumärkets övriga produkter är lika bra!

Månadens sponsrade artist – Angelique Grimm

Alla älskar att surfa på Internet och se bilder på katter, hundar och andra söta djur, så det kommer inte som någon överraskning att vår sponsrade artist Angelique Grimm har många som följer henne och hennes fotorealistiska djurtatueringar.

Angelique Grimm är baserad i Lille, Frankrike, och är en enormt begåvad tatuerare som fortsätter att ta sin svarta och grå realism upp till en ny nivå gång på gång, särskilt när det gäller hennes djurporträtt.

Angelique började sin tatueringskarriär som lärling när hon var 27 år gammal och tatuerade hennes granne med Liemannen - lite annorlunda än hennes nuvarande stil!

Nu arbetar hon i en privat studio i Lille, och har valt detta då hon inte gillade erfarenheten av att jobba i en butik som var öppen för allmänheten.

Angelique är också en del av Overkame tattoo collective, tillsammans med de andra Killer Ink sponsrade artisterna Thomas Carli-Jarlier, Michael Taguet, Eliot Kohek, och Mathieu Varga.

Angelique har, precis som övriga Overkame artister, vunnit många utmärkelser, senast vann hon ‘2nd Best Black and Grey’ på Corsair Tattoo Ink och ‘3rd Best of Day’ på Cantal Ink i juli.

För att producera hennes fotorealistiska tatueringar använder Angelique tillbehör från Killer Ink Tattoo, inklusive Hustle Butter Deluxe, FK Irons och World Famous Ink.

Se till att kolla in Angelique Grimms fantastiska arbete på hennes Facebook- och Instagramsidor.

London Tattoo Convention 2017

London Tattoo Convention kom tillbaka starkare i år, så låt oss ta en titt på vad som hände på Tobacco Dock.

Som den är varje år är London Tattoo Convention en av de största och bästa tatueringsmässorna på planeten, med många av världens bästa artister samlade under ett tak.

London Tattoo Convention 2017 hölls mellan den 22 - 24 september och var mycket händelserik när det kom till tatueringsartister och underhållning, framför allt de ständigt fantastiska och eldiga damerna från Pyrohex and the Fuel Girls!

Kanske det mest spännande ögonblicket på mässan var lanseringen av den efterlängtade Spektra Xion rotary maskinen, och vi hade turen att ha Gaston Siciliano från FK Irons vid vårt stånd för att demonstrera dess kapacitet.

Tillsammans med Gaston vid vårt stånd var den amerikanska tatueringsartisten Sarah Miller, som hjälpte till att visa Xion för artister, vilket gav dem en genomgång av dess funktioner och hur den presterar.

Som alltid avslutas varje dag med en prisutdelning, och våra sponsrade artister tog några toppriser.

Debora Cherrys tog ‘3rd Best of Friday and Saturday’ för sitt neo-traditionella arbete, medan Ryan ‘The Scientist’ Smith vann ‘3rd Best of Show’ för ett 'killer' samarbete med Jay Freestyle och Jenna Kerr, medan vår goda vän Benjamin Laukis gick hem med inte mindre än ‘Best of Show’ för hans briljanta realistiska sleeve.

Överlag var det ännu en fantastisk show och vi ser redan fram emot nästa år!

Åh, och precis som förra gången kommer vi att släppa en video som vi filmat över de tre dagarna, så håll ögonen öppna!

The Kaos Theory Project videoserie

Vi var nere på No Regrets Studio i London i juli för att filma den första upplagan av “The Kaos Theory Project” från vår sponsrade artist Ryan ‘The Scientist’ Smith.

Det ambitiösa evenemanget innehöll sex tatuerare i världsklass som slöt upp för en intensiv vecka av samarbete.

Tillsammans med Ryan Smith i studion var Benjamin Laukis, Jay Freestyle, Jenna Kerr, Julian Siebert och Jorge Becerra.

Förutom att filma varje samarbete, gjorde vi en 'round-up' video som går in mer i detalj om Kaos Theory Project.

Kolla in videorna nedan!

The Kaos Theory Project Teaser

En liten smak av vad som kommer att komma i den första upplagan av Kaos Theory Project videoserien!

Benjamin Laukis & Julian Siebert

Ben och Julians grymma sleeve omfattade en alien, dödskalle och några av Bens signaturbokstäver.

Jay Freestyle & Jenna Kerr

Jay och Jenna arbetade på en 'killer' bentatuering som innehöll ett porträtt, spindel, spindelväv och invecklat dot work.

Ryan 'The Scientist' Smith & Jay Freestyle

Ryan och Jay producerade en otrolig sleeve som kombinerade några av de bästa delarna av bägge artisters stilar. Kolla in den svarta linjen som går ner längst armen och över varje fingertopp!

Jay Freestyle & Julian Siebert

Jay och Julian lärde sig mycket av varandras tatueringsstilar och skapade en otrolig bentatuering med farao-tema.

Benjamin Laukis & Jorge Becerra

Om du är under 18, titta bort nu! Jorge och Bens arbete var en galet bra 18+ tatuering som skulle få din mormor/farmor att svimma!

Ryan 'The Scientist' Smith & Jenna Kerr

Det är inte första gången som Ryan och Jenna har samarbetat, och artisterna skapade ännu en fantastisk 'ornamental' tatuering till deras klient.

Julian Siebert & Jenna Kerr

Julian och Jenna producerade en Sandman-inspirerad tatuering som vi är säkra på skulle göra författaren Neil Gaiman stolt!

Ryan 'The Scientist' Smith & Jorge Becerra

Liv och död var temat för Ryan och Jorges dubbla bentatueringar - ja, "muerte" och "vida", men ni fattar!

Jorge Becerra & Jay Freestyle

Kommer snart...

Jenna Kerr & Benjamin Laukis

Kommer snart...

The Kaos Theory Project

Kommer snart...

Hustle Butter Deluxe

Hustle Butter Deluxe är en 100% naturlig eftervårdsprodukt som reducerar rodnad och främjar läkning vid kontakt.

Den veganvänliga krämen ersätter petroleumbaserade tatueringsprodukter och är gjord med ekologiska ingredienser som mango, kokosnöt, papaya och andra 'shea butters'.

Hustle Butter Deluxe är till för användning före, under och efter tatueringsprocessen. Förbered huden med lite kräm innan du tatuerar din klient, använd lite mer som ett tatueringssmörjmedel under processen och applicera sedan frikostigt för att ta hand om det färdiga arbetet efteråt.

Du kan beställa Hustle Butter Deluxe från Killer Ink Tattoo - vi har burkar av eftervården i 5oz (150ml) och 1oz (30ml), samt paket med 0.25oz (7.5ml) som är perfekta för resande tatuerare.

Produkten lanserades i februari 2012 i Brooklyn, New York City av grundarna (och våra goda vänner) Richie Bulldog och Seth Love.

hbd-5oztub1500x1500-minitube-boxhbd-25ozpackette

Faktum är att London Tattoo Convention 2017 denna månaden markerar den femte årsdagen av den europeiska lanseringen av Hustle Butter Deluxe!

Killarna ligger också bakom Luxury Hustle Wear, som även det finns tillgängligt att beställa från Killer Ink Tattoo och de senaste klädesplaggen är designade av den internationella tatueraren El Whyner.

Det tidigare sortimentet från Luxury Hustle Wear har designs från Hustle Butter Deluxe och den Killer Ink Tattoo sponsrade artisten Anrijs Straume.

cant-knock-the-hustle-tshirt-1hoodie-el-whyner-hustle-wear-zipsnapback-cap-hustle-butter-red-on-black-2

Utöver eftervård och mode, driver Richie och Seth också två New York baserade Hustlers Parlour tatueringsstudior i Brooklyn och Bronx, som bägge har sett några av de största namnen i branschen som gästartister.

Richie var även M.C. vid årets Liverpool Tattoo Convention, och tog med sig 'hustle' till vår hemmapublik.

You can’t knock the hustle!

Referensskallar av Skull Shoppe

Letar du efter en skalle för tatuering och annan konstformsreferens? Vi lagerför ett stort utbud av replikor från Skull Shoppe!

Var och en av våra skallar är handgjorda i naturlig benfärg, var och en med distinkt utseende eller markeringar.

Till exempel kan käkarna avlägsnas, vissa skallar har sned nässkiljevägg och en har även verktygsmärken för ett distinkt utseende.

Utöver att vara bra referenspunkter för tatueringsdesign och andra ritningar, är våra skallar också perfekta som studiodekorationer - kanske till och med ett skämt eller två!

Som exempel på en konstnär som använder Skull Shoppe produkter för konstnärlig referens, kolla in affischen nedan av tatueraren Emily Wood (Em BlackHeart) för Brighton Tattoo Convention 2018.

Emily utformade affischen med endast två brio pennor och Skull Shoppes skalle 'vuxen kaukasisk kvinna' som referens.

Månadens sponsrade artist – Gunnar V

Från Island till Norge... nej, Killer Ink Tattoo drar inte på en nordisk road trip, vi snackar om om karriären av vår sponsrade artist Gunnar Valdimarsson, även känd som Gunnar V.

Gunnar V började sin tatueringskarriär på Icelandic Tattoo corp., hans lokala studio i Reykjavik, i april 2011 efter att han slutat på sitt jobb som ljudingenjör/grafisk designer.

Trots att han mestadels är självlärd, har Gunnar tagit råd och inspiration från tatuerare som Dmitriy Samohin och Jon Pall, lärt sig deras tekniker och anpassat sin egen stil från deras.

I november 2014 öppnade Gunnar V tillsammans med tatueraren Christine Marie sin egen privata studio i Oslo, Norge, och döpte den till Element Tattoo.

Sedan dess har Gunnar konsekvent producerat några av de bästa realismtatueringarna både i färg och svart & grått som vi någonsin sett - allt med hjälp av Killer Ink Tattoo utrustning.

Hans popularitet har gjort att kända kunder som Islands lagkapten i fotboll, Aron Gunnarsson, kommer till honom för lite nytt bläck. Faktum är att minst tre andra medlemmar av det isländska landslaget har blivit tatuerade av Gunnar V!

Du kan kolla in Gunnar Vs fantastiska tatueringar på hans Facebook- och Instagramsidor.

Deauville Tattoo Festival & Tatcon Blackpool

Förra helgen var Killer Ink Tattoos sponsrade artister väldigt sysselsatta, med över 10 tatuerare som tog emot priser vid Deauville Tattoo Festival i Frankrike och Tatcon Blackpool här i Storbritannien.

Två av våra artister lyckades kamma hem ‘Best of Show’ vid mässorna i Deauville och Blackpool, så våra största gratulationer går till dem!

Deauville Tattoo Festival

Mässan ägde rum mellan den 19:e och 20:e augusti och det var den första upplagan av Deauville Tattoo Festival.

Toppriset för ‘Best of Show’ gick till den lettiska artisten Sandra Daukshta för en otrolig tatuering av en räv och en kanin, medan hennes pojkvän Mihails Neverovs vann ‘2nd Best Realistic’ för sin tvådagars tatuering.

Drömlaget med Ryan ‘The Scientist’ Smith och Jenna Kerr vann ‘Best Collaboration’ för deras fantastiska arbete, medans Christos Galiropoulos vann ‘Best Black & Grey’.

Avslutningsvis vann de franska artisterna Calvin Moktar, Thomas Carli-Jarlier och Billy Scumest Vicarivs (BSV, från La Machine Infernale studio) ‘Best of Saturday’, ‘Best Realism’ och ‘3rd Best Ornamental’.

Tatcon Blackpool

Tatcon Blackpool 2017 hölls lite närmare vårt hem i Liverpool, och hölls mellan den 18:e till 20:e augusti.

Vid årets Blackpool tattoo convention såg vi när vår sponsrade artist Damian Gorski vann ‘Best of Show’ och ‘Best Large Colour’ för en grymm abstrakt färgrealismtatuering som han gjorde med hjälp av Killer Ink Tattoo utrustning.

Grindhouse Tattoo Productions gick hem lyckliga efter att deras artister Kyle ‘Egg’ Williams och Alex Wright vann tre priser. Kyle vann ‘2nd Best Portrait’ och ‘Best of Show Public’, medan Alex triumferade i en tatueringsduell mot tatueraren Gavin Clarke.

Det var dock inte allt, eftersom Mark Bester sedan vann fyra utmärkelser, inklusive ‘Best Female Composition’, ‘2nd Best of Show’ och ‘3rd Best Large Colour’.

Sandra Daukshta & Christos Galiropoulos Intervjuer

Mitt under all uppståndelse under årets Cantal Ink mässa fick vi med oss våra sponsrade artister Sandra Daukshta och Christos Galiropoulos för några snabba intervjuer.

Vi pratade om tatueringar, inspiration och framtidsplaner när vi intervjuade Sandra och Christos.

Kolla in de två videorna nedan!

Sandra Daukshta

Färgrealismkonstnären Sandra Daukshta var gästdommare vid årets Cantal Ink mässa. Vi var tvugna att fråga henne om en viss ryggtatuering som blev stor online!

Christos Galiropoulos

Han började tatuera efter att han lämnade armén, och nu är Christos Galiropoulos en känd konstnär som driver sin egen studio i Grekland. Kolla in hans Lemmy tatuering från mässan!

evanysffu1w16665721_798810980270222_2988685985561044655_o15095568_1168048783263492_2634702137943238110_n

Artiklar 1 till 10 av totalt 63

Sida:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
Låt Oss Ringa Upp Dig
  Laddar...