Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Piercingutrustning

Killer Ink har ett stort sortiment av piercingtillbehör av hög kvalitet som erbjuds till tatueringsartister som även vill tillhandahålla kroppspiercing.

Vårt högkvalitativa sortiment av piercingprodukter omfattar piercingnålar, piercinginstrument, piercingsmycken samt piercingkit och piercingutrustning från Studex.

Våra piercingnålar kommer i olika storlekar och inkluderar produkter från kvalitetsmärken som Braun Introcan Certo nålar, Miltex av Kai sterila dermala stansar och Killer Ink Precision raka och kurvade piercingnålar.

Vi har piercingutrustning som krävs för att utföra de flesta typer av piercingar. Detta inkluderar griptänger, ringtångar och insättningsnålar samt mångsidiga verktyg som pincettklämmor. Vi har även Studex Plus paket och startpaket som använder det traditionella patronbaserade piercingsystemet för öron.

Vårt sortiment av profesionella kroppssmycken innehåller örhängen med både guldpläterade inslag och bezeller i rostfritt stål, som kan köpas i 1 par eller i förpackningar med 12 par.

Så oavsett vad du behöver gällande kroppspiercing, kan Killer Ink förse dig med produkter av högsta kvalitet som du kan köpa online nu.

Install Killer Ink Tattoo App Install