Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Tatueringsmaskiner

Killer Ink Tattoo lagerför en omfattande samling av de bästa rotary och coil tatueringsmaskiner som finns för att ge dig rätt maskiner för att skapa de mest fantastiska tatueringarna.

Killer Ink Tattoo är världens främsta distributör av Stigma-Rotary®, skaparna av världens första inställningsbara rotary tatueringsmaskin. Stigma-Rotary® fortsätter att utveckla och ta fram de mest avancerade rotary tatueringsmaskinerna som finns.

Vi är aven de främsta distributörerna inom EU av EGO Rotary tatueringsmaskiner, som skapats av den brittiska artisten Bez. Bez anses vara en av världens bästa tatueringsartister och fortsätter att utveckla några av de mest innovativa och avancerade tatueringsutrustningen som finns på marknaden.

Oavsett om du letar efter en original old school coil tatueringsmaskin eller en innovativ ny rotary tatueringsmaskin, kan du vara säker på att Killer Ink Tattoos urval av maskiner kommer att tillgodose dina behov!

Vårt breda utbud av professionella tatueringsmaskiner innehåller de största märkena i tatueringsvärlden. Kolla in tatueringsmaskiner från sådana som Stigma-Rotary®, EGO Rotary, Cheyenne HAWK, FK Irons, Spektra, Bavarian Custom Irons, NeoTat, Inkjecta, Equaliser, Vlad Blad Irons och många fler för det mest uppdaterade sortimentet tillgängligt med tanke på nya färger eller uppdateringar av maskinmodeller.

På Killer Ink Tattoo är vi övertygade om att vi har de tatueringsmaskiner som passar bäst för dina behov, oavsett om det är för linjer, färgning, skuggning eller allt kombinerat! Du kan välja ut din favorittatueringsmaskin genom att söka efter de olika varumärkena som finns i vårt sortiment.

Vi har också ett stort utbud av delar och tillbehör för dina coil eller rotary tatueringsmaskiner.