Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Stigma-Rotary®

Stigma-Rotary® har revolutionerat tatueringsindustrin sedan dess första justerbara rotary maskin under 2005. Den första generationen av Stigma-Rotary® uppfanns, konstruerades och byggdes av rotary pionjären och tatueringsartisten Artemis Rosakis, som än idag förblir huvudutvecklare och far till varje Stigma-Rotary® modell som någonsin gjorts.

När det gäller tillverkning av högkvalitativa rotary tatueringsmaskiner, är Stigma-Rotary® utan tvekan den globala ledaren. Stigma-Rotary®’s tatueringsmaskiner är byggda med hjälp av revolutionerande tekniker för att göra saker lättare för tatueringsartister överallt.

En Stigma-Rotary® tatueringsmaskin ger maximal prestanda och optimala resultat vid shading, lining, blandning, skiktning och färgpackning.

Som global distributör för Stigma-Rotary® tatueringsmaskiner, erbjuder Killer Ink Tattoo det fulla sortimentet av Stigma® produkter, inklusive de nya Stylist, Spear och Hyper V4 maskiner, tillsammans med nya Stigma-Rotary® avancerade nålpatroner och Stigma® grepp.

Vi har också ett sortiment av Stigma-Rotary® delar i vår webbutik.