Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Neotat

16 artiklar
Filter

NeoTat grundades av amerikanen Ray Webb, en man med en omfattande bakgrund inom el- och maskinteknik som började bygga tatueringsmaskiner i början av 90-talet för ett tatueringsleverantörföretag.

Under 2004 gjorde han sin första rotary tatueringsmaskin av sin egen design, med en helt ny mekanism. Och så föddes NeoTat.

Alla rotary tatueringsmaskiner som byggs av NeoTat tillverkas stolt i USA från endaste de bästa materialen och komponenterna. Varje tatueringsmaskin är handmonterad och ihopsatt innan den går igenom en noggrann testprocess. Detta ger tatueringsartister sinnesro över att deras köp kommer att fungera konsekvent under många år framöver.

NeoTat ägnar sig åt att ändra hur tatueringsfärgen läggs in och med en jämn linjär rörelse och ljudlös prestanda, lever deras senaste rotary tatueringsmaskiner verkligen upp till hypen.

Om du är ute efter en NeoTat rotary tatueringsmaskin, kolla in de utmärkta alternativen som vi har till försäljning här på Killer Ink Tattoo.

Vi har både NeoTat Original Tattoo Machine och NeoTat Vivace Tattoo Machine i olika färger, och vi erbjuder även motorer för Vivace rotary maskin och fjädrar för bägge tatueringsmaskinerna.

Alla NeoTat rotary tatueringsmaskiner är konsekventa och smidiga, med en unik mekanism som ger en perfekt rak linjär rörelse. En styrklämma finns som standard, vilken håller nålstången på plats, och eliminerar behovet av gummiband.

Både NeoTat Original och Vivace rotary tatueringsmaskiner finns i tre slaglängder: kort (1,8 mm), standard (2,5 mm) och lång (3,5 mm) för Original, och standard (2,5 mm), lång (3,5 mm), och mycket lång (4,2 mm) för Vivace.

Huvudskillnaden mellan Original och Vivace rotary tatueringsmaskiner från NeoTat är vikten, där Original väger 160 g medan Vivace är lättare på 115 g. NeoTat har även längre slaglängd.

NeoTat rotary tatueringsmaskiner kräver dessutom lågt underhåll och har autoklaverbara maskinkroppar.