Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig! VINN en uppsättning Limitless bläck från World Famous
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

FK Irons

FK Irons (Fallen King Irons) startade med en tatueringsartist vid namn Gaston Siciliano som byggde några tatueringsmaskiner till sina vänner. Från denna ödmjuka start har FK Irons gått vidare för att förändra hur många tatueringsmaskiner tillverkas och hur de används av tatueringsartister.

De senaste handgjorda tatueringsmaskinerna från FK Irons säljs nu över hela världen och används av några av världens bästa tatueringsartister.

Precision, tillförlitlighet och exakt prestanda är kännetecken för alla FK Irons tatueringsmaskiner. Alla tatueringsmaskiner från FK Irons är superlätta och oförstörbara, gjorda av den hårdaste aluminiumkvaliteten som finns tillgänglig på marknaden.

Med så många val när det gäller maskinram, färg och inställningar kan du välja mellan en rad FK Irons coil tatueringsmaskiner som vi har tillgängliga i lager eller så kan du välja att bygga din egen! Det erbjuds olika tatueringsmaskinskonfigurationer, inclusive liners, shaders och färgpackare.

Om du letar efter en högkvalitativ coil tatueringsmaskin, kolla in vårt sortiment av lagerförda FK Irons tatueringsmaskiner eller bygg din egen. Om du är ute efter en rotary mskin, kolla in Spektra rotary tatueringsmaskiner, byggda av FK Irons.

Vi har också ett bra urval av fotpedaler och RPG Click Grips från FK Irons märke DarkLab, samt andra delar att använda med dessa toppkvalitativa FK Irons coil tatueringsmaskiner.