• Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Rotary

Artiklar 1-80 av 232

Filter

Artiklar 1-80 av 232

Filter

Om du letar efter de bästa rotary tatueringsmaskinerna har du kommit till rätt ställe. På Killer Ink Tattoo har vi alla de senaste rotary tatueringsmaskinerna från ledande märken som Stigma-Rotary®, EGO Rotary, Cheyenne HAWK, Spektra och NeoTat.

Det finns ett antal fördelar med att arbeta med rotary maskiner, och många tatueringsartister föredrar att använda dessa elitmaskiner som inte behöver mycket underhåll.

Vilken rotary tatueringsmaskin du än väljer från vår webbutik, kan du vara säker på att den kommer att ha utformats för erfarna professionella tatueringsartister. Dessa högkvalitativa enheter fortsätter att fungera bra i många år framöver.

Killer Ink Tattoo är den globala distributören för Stigma-Rotary® tatueringsmaskiner och har en rad rotary maskiner från Jet/Jet Power to Prodigy V2 och den högt justerbara Neuro, borstlös motor med Soldier och pennstil Stylist  and Spear.

När det gäller rotary tatueringsmaskiner i pennstil, har vi också den populära Cheyenne HAWK PEN, vilken är utformad för att ge artister känslan av en riktigt penna i form av en tatueringsmaskin. Förutom HAWK PEN har vi också HAWK Spirit och HAWK Thunder rotary maskiner från Cheyenne Professional Tattoo Equipment.

En avdelning från FK Irons och uppbackat av dess kända teknikteam, gör Spektra några av de bästa rotary tatueringsmaskinerna som finns tillgängliga. Om du letar efter en ny dedikerad patronmaskin, bör du kolla in Spektra Edge X. Om du vill ha en hybrid rotary tatueringsmaskin som kan köras med patroner såväl som vanliga nålar, kolla in Spektra Halo 2 Crossover eller Spektra Direkt 2 Crossover.

De senaste EGO Rotary tatueringsmaskinerna är utformade av den brittiska tatueringsartisten Bez från Triplesix Studios och har det innovativa ”power triangle” systemet. Varje EGO Rotary tatueringsmaskin levereras med en mängd olika “power triangles”, där varje färg betyder en annan täthet av gummi. Detta gör det möjligt för tatueringsartister att konfigurera sina EGO Rotary maskiner till deras preferenser när det gäller ‘give’ och ‘throw’. Se till att kolla in de nya EGO Polygon och EGO Vertex 2 rotary tatueringsmaskiner!

Killer Ink Tattoo har också olika rotary maskiner från amerikanska NeoTat. Du hittar både NeoTat Original tatueringsmaskin och NeoTat Vivace tatueringsmaskin i vår webbutik. Varje maskin finns i flera färger och med tre slaglängder: kort (1,8 mm/2,5 mm), standard (2,5 mm/3,5 mm) och lång (3,5 mm/4,2 mm).

Vi lägger ständigt till nya rotary tatueringsmaskiner till vårt sortiment, så håll koll på nya produkter på Killer Ink Tattoos hemsida!

Om du är osäker på vilken rotary tatueringsmaskin som passar dig, bara kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Install Killer Ink Tattoo App Install