Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Cheyenne Hawk

Cheyenne Professional Tattoo Equipment är kända för sina produkter och för att ta sig an den mest sofistikerade tekniken. Cheyenne är baserade i Berlin, Tyskland, och har utvecklat ett bra sortiment av rotaty tatueringsmaskiner, nålpatroner, grepp, strömförsörjningar och bläck för professionella tatueringsartister att använda.

Allt började med den ursprungliga Cheyenne HAWK, företagets första rotary maskin. Även om den inte längre tillverkas, var Cheyenne HAWK rotary maskin använd och älskad över hela världen.

Nästa maskin var Cheyenne HAWK Spirit, en lätt och flexibel rotary taturingsmaskin som passar för alla aspekter av tatuering, vilket gör den till en utmärkt allt-i-allo maskin. Cheyenne HAWK Spirit levererar snabba slag, och tatueringsartister uppskattar maskinernas användarvänlighet.

Efter HAWK Spirit var det Cheyenne HAWK Thunder, ännu en bra allt-i-allo tatueringsmaskin som är utmärkt för lining, shading och färgarbete. Cheyenne ökade slaglängden på HAWK Thunder upp till 4mm, vilket gör den perfekt för färgpackning och massiva svarta tatueringar.

Cheyenne tog det ett steg längre med den utmärkta Cheyenne HAWK Pen, en innovativ rotary tatueringsmaskin som är formad som en penna och vibrerar mindre än konventionella tatueringsmaskiner, men fortfarande har hög punkteringskraft.

Cheyenne Professional Tattoo Equipment har fortsatt att vara innovativa genom åren, och producerar ständigt kraftfulla och pålitliga rotary tatueringsmaskiner.

Förutom att kunna välja din föredragna Cheyenne rotary tatueringsmaskin från vår omfattande samling, kan du också få alla tillbehör för din rotary tatueringsmaskin. Vi försöker att hålla oss fullt utrustade med alla Cheyenne HAWK nålpatroner, och även Cheyenne HAWK grepp.