Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Tatueringnålar

Letar du efter tatueringspatroner? Klicka här

Tatueringnålar FAQ's

Tatueringsnålens Djup För Foder För att nå dermis ska nålen sticka ut från spetsen mellan 1 och 2 mm - vi kallar detta för tatueringsnålens djup. I början av din tatueringskarriär är det bäst att ha nålen ute på exakt denna längd och mäta den med en linjal, eftersom det förhindrar att du råkar gå för djupt och träffar underhuden. Med tiden kommer du att kunna bedöma avståndet med ögat. Det finns ingen egentlig skillnad mellan stickdjup för foder och skuggning!
Hur Många Nålar Finns I En Tatueringsmaskin? En tatueringsmaskin har inga nålar - nålarna är engångsnålar, engångsnålar och läggs på maskinen! Om vi pratar om nålgrupper kan de finnas i en enorm mängd olika konfigurationer! I beskrivningen av nålen står det hur många enskilda stift som löds ihop för att skapa det vi kallar tatueringsnålen. En tatueringsnål kan ha så få som 1 och så många som 49 stift, vilket vi ser i vår stora shaderkonfiguration.
Hur Lägger Man Bläck På En Tatueringsnål? Ta din flaska med tatueringsbläck och häll det i individuella bläckkapslar för användning under sessionerna - detta säkerställer att du aldrig häller de förorenade nålarna tillbaka i en flaska som kommer att användas för andra klienter. Släng alltid ditt oanvända bläck! Medan tatueringsmaskinen är igång doppar du spetsen i bläcklocket och låter maskinens rörelse dra bläcket uppåt och in i behållaren - var försiktig så att du inte träffar sidorna eller botten av locket. Du kan göra detta utan att maskinen är igång, men du kan få mer överflödigt tatueringsbläck i behållaren eftersom nålens rörelse inte trycker ut det. Därför är det bäst att ha maskinen igång när du doppar.
Hur Man Rengör Tatueringsnålar Mellan Färgerna När du ställer in din arbetsstation före tatuering bör du ställa en liten kopp vatten på sidan. När du byter bläckfärg är det bara att doppa nålarna i koppen och låta maskinen köras i några sekunder. Ta ut tatueringsnålarna ur koppen och stoppa maskinen så att du kan torka bort överflödig fukt med en pappershandduk. Det är viktigt att nålarna är torra innan du doppar dem i nästa bläckfärg, annars kan du eventuellt späda ut eller färga bläcket. Var försiktig så att du inte får ludd från pappershandduken i spetsen eller på nålarna!
Vilken Storlek På Nålen För En Traditionell Tatuering? Traditionella amerikanska tatueringar kännetecknas av djärva, svarta konturer, minimala skuggor och mycket mättade och fylliga färger. Detta eliminerar behovet av några få typer av tatueringsnålar, men är starkt beroende av stora konfigurationer av liners, t.ex. 14 runda liners. För att få en rikligt mättad färg, använd den största magnumkonfigurationen som passar inom linjerna - de flesta traditionella tatuerare tenderar fortfarande att hålla sig till platta magnums, snarare än nyare konfigurationer som böjda magnums.
Vilken Diameter Har Tatueringsnålar? De flesta tatueringsnålar har en av följande tre grader: #08 (Bugpin), #10 ( Dubbel noll) och #12 (Standard). Nålens diameter anges ibland i mm och ibland i gauges. Till exempel är en nål med mätare #08 0,25 mm, medan en nål med mätare #10 är 0,30 mm och en nål med mätare #12 är 0,35 mm.
Vilken Nål Ska Man Använda För Att Färga En Tatuering? Flats och magnums är de mest populära konfigurationer för färgfyllning/packning - helst ska du använda en så stor nålgrupp som möjligt för att fylla området snabbare och i ett svep. Magnums med böjda eller mjuka kanter kan användas för att skapa färgdjup, medan platta är perfekta för att skugga geometriska mönster. Staplade magnums kräver färre pass över huden, vilket gör dem bekvämare för din klient och potentiellt lättare att få rätt mättnadsnivå. För mindre områden kan du bara använda en rund shader och ibland kan du till och med använda en rund liner för detaljer i färgade delar eller höjdpunkter!
Vilken Nål Ska Man Använda För En Tatuering? Round liners är de mest populära konturnålarna, även om tjockleken på den tatuering som du vill skapa påverkas av antalet nålar i grupperingen och hur tätt de sitter ihop. Runda linernålar med en diameter på 0,35 mm (mätare #12) är standard över hela linjen, vilket ger en fast linje med snabbt bläckflöde. Vissa tatuerare rekommenderar mindre platta eller magnum-konfigurationer för att skapa tjocka linjer. Runda skuggor kan också användas för linjearbeten om du vill att konturerna ska vara lite mindre solida - det är inte alla verk som behöver den djärva konturen av en traditionell tatuering!
Vad Används Runda Tatueringsnålar För? Runda liner-tatueringsnålar används i allmänhet för att göra en liner. Till exempel är rundliners i storlek #12 standard för att skapa djärva konturer som de som syns i den amerikanska traditionella tatueringsstilen. Mindre konfigurationer är också användbara för tatueringar med fina linjer. Detta arbete är mycket detaljerat och resulterar ofta i små men mycket detaljerade tatueringar. Tänk på att runda liners ofta inte är utformade för att rymma stora mängder bläck, så skuggning med en sådan kan bli en långsam process!
Vad Används Texturerade Tatueringsnålar För? En strukturerad tatueringsnål är ett bra val för konstnärer som vill att nålarna ska hålla mer bläck. Till skillnad från vanliga polerade nålar har texturerade nålar inte polerats på konerna, vilket leder till en större yta som är perfekt för att hålla kvar bläcket.
Vad Är Skillnaden Mellan Bugpin Och Standard Tatueringsnålar? Bugpin-nålarna är några av de tatueringsnålar med minsta diameter som vi erbjuder, med #08-nålarna som har en diameter på bara 0,25 mm. Den smala diametern gör det möjligt att utföra exakta linjer och skuggningar eller kan användas för att skapa ett intryck av pixlar eller små prickar när du skapar prickar. Fine line-konstnärer brukar också använda sig av bugpins. Skillnaden mellan en bugpin-nål och en vanlig tatueringsnål beror helt enkelt på storleken, där #12 gauge, eller 0,35 mm i diameter, är det som de flesta konstnärer kallar "standard".
Hur Man På Rätt Sätt Gör Sig Av Med Tatueringsnålar Tatueringsnålar är farligt avfall och måste behandlas på lämpligt sätt, så se till att du har rätt behållare! Alla nålar ska slängas i en gul behållare för vassa föremål - detta gäller för tatueringsstudior, PMU-kliniker och till och med sjukhus.

Killer Ink Tattoo har alla typer av tatueringsnålar och patroner du kan någonsin tänkas behöva för att producera den perfekta tatueringen. För att skapa det bästa arbetet är det viktigt att använda tatueringsnålar och patroner som kan erbjuda precision, konsekvent hög kvalitet och exakta linjer.

Vårt märke av Killer Ink patroner (Stellar och Precision) och tatueringsnålar är alla kvalitetskontrollerade till högsta standard.

Oavsett vilken typ av tatueringsnålpatron du letar efter, har Killer Ink Tattoo alla konfigurationer av patroner i vår webbshop. Perfekt för lining, shading och färgpackning.

Killer Ink Tattoo Stellar nålpatroner är högkvalitativa patroner som innehåller precisionslödda nålar. Den genomskinliga patronen möjliggör fullständig synlighet av nålen under tatuering. Tillgänglig i round liner, round shader, magnum och soft edge magnum konfigurationer.

Vi har även tatueringsnålar i olika storlekar och konfigurationer. Killer Ink Tattoos breda utbud av tatueringsnålar som överensstämmer med högsta standard är av högsta kvalitet och finns tillgängliga till bästa pris för dig.

Du kan välja mellan våra egna Precision (#12), Double Zero (#10) och triple zero Bugpin (#08) tatueringsnålar i antingen Round Liner (RL), Round Shader (RS), Curved Magnum (CM), Magnum Weaved (M1), Magnum Stacked (M2) eller Flat (F) konfigurationer.

Vår webbshop har även KWADRON patroner, Cheyenne HAWK och HAWK Craft patroner, Stigma-Rotary® patroner, Magic Moon patroner och TattooSnap Sterile patroner. Vi har också hela sortimentet av KWADRON tatueringsnålar och Magic Moon nålar.

Vi har också vårt eget märke av piercingnålar och Braun Introcan säkerhetsnålar.

Install Killer Ink Tattoo App Install