Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Stigma Force PMU

3 artiklar

Filter

3 artiklar

Filter

Stigma-Rotary® Force är en trådlös permanent mkae up maskin i pennform som har ett toppmodernt och unikt dubbeldrivsystem.

Stigma-Rotary®s trådlösa Force penna använder en anpassad, tysktillverkad Faulhaber borstlös motor med dubbla axlar för att skjuta patroner med precision och kraft, vilket skapar en överlägsen "kraft" under PMU procedurer. Denna trådlösa PMU maskin använder också en dubbelkammarmekanism för isometrisk drift och mer robusthet, vilket ger många timmars oavbruten körning under varje dag utan att behöva någon underhållning.

Stigma-Rotary® Force PMU maskinen levereras med ett avtagbart Power Pack som erbjuder en inbyggd skärm och kontroller och kommer att erbjuda mellan sex och tio timmar från en enda laddning. Via Power Pack kan du anpassa och justera parametrar, som spänning, rörelsekontroll och den nya digitala 'give' & 'boost' funktionen, som gör det möjligt för PMU artister att ställa in sin Stigma® Force för att slå mjukare eller hårdare i tre olika nivåer. Power Pack är också Bluetooth aktiverat och låter dig koppla ihop den trådlösa rotary maskinen med Stigma®s Pilot fotpedal eller dess mobilapp för att låsa upp ännu fler funktioner.

Stigma® Force är kompatibel med PMU patroner som har en Cheyenne anslutning. Den har en fast slaglängd på 2,8 mm och ett smalt grepp som mäter 29 mm i diameter vid sin bredaste punkt.

Handgjord i Europa. Motorer och delar kommer från EU. Stigma® Force är en verkligt sofistikerad enhet med en mängd smarta funktioner för att göra ditt jobb som PMU artist lättare. Stigma-Rotary® utför kvalitetskontroll på varje komponent som utgör Force, liksom på hela enheten under montering, så du kan vara säker på att du får en PMU maskin av högsta kvalitet.

Install Killer Ink Tattoo App Install