Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Artyst

6 artiklar

Filter

Alla Artyst PMU maskiner är några av de tystaste och minst vibrerande modellerna på marknaden och fungerar med högsta möjliga säkerhet och precision.

Artyst by Cheyenne H2 PowerBabe maskin kombinerar PMU ergonomi och minimal vibration med hög tatueringseffekt och kostnadseffektiv användning av nålpatroner.

Experterna bakom Artyst och Cheyenne har gått ihop för att skapa en superlåg vibrerande men ändå kraftfull och ergonomisk PMU maskin med 3,5 mm slaglängd för tekniker som vet hur man hanterar en högeffektsenhet.

H2 PowerBabe maskinen är en daglig löpare som är det snabba och pålitliga verktyget du letade efter. Dess smidiga men konsekventa drivmotor erbjuder högsta precision för ditt PMU arbete medan du kör med minimala vibrationer.

PowerBabe har utformats med ett universellt patrondockningssystem, vilket gör den kompatibel med de flesta nålpatroner på marknaden som har en anslutning av Cheyenne typ, liksom den nya Artyst by Cheyenne PMU nålpatroner.

Artist av Cheyennes H2 PowerBabe maskin rekommenderas för fina linjer, skarpa hårstrån, skuggning och pixeltekniker och för användning på alla hudtyper.

Install Killer Ink Tattoo App Install