Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Spektra

Inte nöjd med att bara skapa några av världens finaste coil tatueringsmaskiner, började FK Irons ägare Gaston Siciliano att ta del av ‘Rotary Age’ med Spektra, dedikerade till konstruktionen av rotary tatueringsmaskiner.

Spektra, en del av FK Irons och backas av företagets berömda ingenjörer, kom först till världen av tatuering under 2012 med Spektra Halo rotary tatueringsmaskin. Den unika rotary tatueringsmaskinen blev en omedelbar framgång, och världsberömda tatueringsartister berömde rotary maskinens topprestanda och dess lämplighet att utföra alla uppgifter.

Spektra Halo rotary tatueringsmaskin, tillsammans med dess efterträdare Spektra Halo 2 Crossover, har ett avtagbart MotorBolt system, samt en autoklaverbar maskinkropp, vilket innebär att underhåll och rengöring kan utföras med lätthet.

Spektras Halo 2 Crossover rotary tatueringsmaskin har utformats för att driva patroner samt standardnålar, medan Floating Collet Vice System tillåter dig att använda vilket grepp som helst på marknaden: grepp som skruvas på och grepp med en traditionell backstem. Det har aldrig varit lättare att byta från patroner till standardnålar!

Spektra Direkt 2 Crossover tatueringsmaskin har också utformats för att driva både patroner och standardnålar, medan dess patenterade Spektra MultiVise System accepterar konventionella grepp med backstem och grepp som skruvas på utan att behöva några adaptrar.

Spektras Direkt 2 rotary tatueringsmaskin har en armatur som klämmer fast och inte behöver några grommets. Den kommer med stroke caps i tre olika storlekar, så att tatueringsartister kan anpassa slaglängden enligt sina preferenser.

Spektra Edge X är en av de mest sofistikerade och mångsidiga dedikerade patronmaskinerna som finns tillgänglig på marknaden. Spektras Edge X rotary tatueringsmaskin erbjuder en helt justerbar upplevelse utan att behöva ytterligare stroke wheels, bars eller utbytbara delar.

Precis som med FK Irons, är alla rotary tatueringsmaskiner från Spektra gjorda i USA.

Killer Ink Tattoo har också olika DarkLab RPG Click Grips, inklusive ett nytt sortiment som har utformats med ergonomi i åtanke.

Om du letar efter delar för din Spektra rotary tatueringsmaskin, har vi olika MotorBolts för de olika maskinerna, tillsammans med andra tillbehör.

Install Killer Ink Tattoo App Install