Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Coil maskiner

104 artiklar

Filter

Här på Killer Ink Tattoo har vi ett imponerande utbud av premium coil tatueringsmaskiner från välkända varumärken som FK Irons, Bavarian Custom Irons, Bristol Tattoo Club, Emillion, Leńu, Micky Bee och Andy Morris.

Vi lägger ständigt till nya premium coil tatueringsmaskiner till vårt sortiment, så håll koll på nya produkter på Killer Ink Tattoos hemsida!

Alla premium coil tatueringsmaskiner i vår webbutik är av högsta kvalitet och kommer att leverera de önskade resultaten, oavsett om det är en kraftfull liner eller en mjuk shader.

FK Irons (Fallen King Irons) procuderar några av de bästa och mest kända premium coil tatueringsmaskiner på marknaden, som används av några av de bästa tatueringsartisterna i världen. Varje coil tatueringsmaskin från FK Irons erbjuder precision, tillförlitlighet och exakt prestanda i överflöd. Med Killer Ink Tattoo kan du välja mellan en rad olika FK Irons coil tatueringsmaskiner som vi har på lager, eller så kan du välja att bygga din egen.

Killer Ink Tattoo är också stolta att ha Bavarian Custom Irons coil tatueringsmaskiner, som alla kommer med livstidsgaranti på alla delar, tillsammans med ett äkthetsintyg. Oavsett om du letar efter en premium coil tatueringsmaskin för lining, shading, färgpackning eller allt av detta, har vi en Bavarian Custom Irons maskin som är rätt för dig!

Om du letar efter en coil tatueringsmaskin att använda dagligen eller om du bara vill ha en liten bit av tatueringshistoria att visa i din studio, har vi premium coil tatueringsmaskiner från Bristol Tattoo Club som är perfekta för bägge delar! Bristol Tattoo Club skapades 1951 av Les Skuse och producerar fortfarande coil maskiner av hög kvalitet idag.

Killer Ink Tattoo har också premium coil tatueringsmaskiner från kända artister som Andy Morris, Danny Harkin, Kevin Riley och Andrzej “Leńu” Leńczuk.

Om du letar efter en premium coil tatueringsmaskin, kan du vara säker på att vi kommer att ha något som är perfekt för dig!