• Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Emillion

3 artiklar

Filter

3 artiklar

Filter

Emillion har rykte om att vara en av de bästa coil tatueringsmaskin byggarna i världen. Alla coil tatueringsmaskiner från Emillion är handgjorda i Nederländerna och är av högsta kvalitet.

Du kan vara lugn när du köper en Emillion coil tatueringsmaskin, eftersom de alla levereras med livstidsgaranti.

I Emillions egna ord, använde han sitt intresse för matematik och fysik för att skapa de elektriska delarna för sina coil tatueringsmaskiner, samtidigt som han utnyttjade sin tidigare yrkeserfarenhet i en stålfabrik för hårdvaran. Hans erfarenhet som musikproducent hjälpte honom att finna resonationen med att ställa in coil tatueringsmaskinerna.

Killer Ink Tattoo har olika Emillion coil tatueringsmaskiner, så oavsett om du letar efter en liner eller shader, har vi den här i vår onlinebutik!

Knuckle Duster är en av Emillions originalmodeller som hjälpte honom att få ett rykte som en av de bästa coil tatueringsmaskinbyggarna som finns. Förutom designen, har Emillion Knuckle Duster coil tatueringsmaskin en 26 mm coil sittandes på en 8 wrap Essex tråd. Emillion Knuckle Duster coil tatueringsmsakin finns tillgänglig som liner eller shader.

Emillion Mini Jones coil tatueringsmaskin kör bra på 4,5 volts och kan driva minst en 15 mag! Emillions Mini Jones tatueringsmaskin är en bra färgmixare och bra för mjukt svart och grått arbete. Finns som liner eller shader.

Mini Milton från Emillion är en av de mest populära coil tatueringsmaskinerna som finns, med en välbalanserad ram som bygger på Milton Zeis 70-tals djurmarkör. Emillion Mini Milton coil tatueringsmaskin kör från 5 volt som en cutback shader, och från 7 volt kommer den att rada upp med en 18RL. Killer Ink Tattoo har både liner och shader konfigurationer av Emillion Mini Milton tatueringsmaskin.

Vi rekommenderar starkt att du använder en Emillion högspännings clip cord för att köra någon av coil tatueringsmaskinerna ovan. Emillion High Tension 2,5 m Clip Cords finns tillgängliga i en mängd olika färger.

Vänligen observera att varje Emillion coil tatueringmaskin är handgjord, så den faktiska produkten kan variera något mot vad som visas på bilderna.

Install Killer Ink Tattoo App Install