• Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Eftervård

103 artiklar

Filter

103 artiklar

Filter

Eftervård för tatueringar är en viktig del för att säkerställa att tatueringens läkningsprocess går så smidigt som möjligt och att den färdiga tatueringen korrekt representerar ditt arbetes kvalitet! Det är därför det är viktigt att bara använda den bästa eftervården för dina kunders tatueringar, både i studion och för dem att ta med sig hem.

Hustle Butter Deluxe erbjuder några av de bästa tatueringskrämerna på marknaden, lämpliga att använda före, under och efter att tatueringen utförs. Denna 100 % naturliga, ekologiska och veganvänliga ersättning för petroleumprodukter kan användas för att förbereda huden före tatuering, för att smörja under processen och efteråt som en eftervårdande kräm till tatueringen.

Recovery Aftercare skapade Derm Shield, en tatueringsfilm som finns i svarta och transparenta versioner, såväl som en lotion för tatuering, steril saltlösningsspray och tvål för eftervård. Dermalize Pro erbjuder ett genomskinligt tatueringsbandage såväl som en sommarsäker svart version, blå tvål, tatueringskräm och solkräm, medan dess Artcare Kit innehåller allt din kund behöver för att få sin tatuering att bli som allra bäst.

INK-EEZEs populära tatueringssalva fungerar som smörjning och som eftervård för tatueringar och vi lagerför även Bepanthen för tatueringar.

Hitta den bästa krämen för tatueringar från vårt utbud av tatueringsvård och få bästa möjliga resultat!

Install Killer Ink Tattoo App Install