Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Stigma-Rotary® 4.5W V2 MotorPlug

På lager
SKU STIG-45V2-MOTOR
1 411,00 kr 1 128,80 kr 1 128,80 kr 903,04 kr

4.5W versionen 2 MotorPlug har en Schweizisk tillverkad Maxon motor och levereras komplett med både RCA och clipcord koppling.

Med Stigma-Rotary® EasyPlug systemet kan Motorpluggen fästas och tas bort på någon sekund. För att hitta den perfekta vinkeln för din RCA/clipcord kabel kan motorn roteras. Den kan förslutas för att motverka korskontaminering.

Samma MotorPlug kan driva din Stigma® maskin. Du kan också fästa en kombination av olika kraftfulla (4.5 eller 10 Watt) MotorPlugs med olika stroke excenter till samma maskinkropp.

Motorpluggarna är alltid förinstallerade med medium stroke excenter. Ytterligare excenters finns tillgängliga:

  • Kort: 2.6 mm
  • Lång: 4.4mm
  • Den helt nya justerbara stroke excentern från 2.5mm till 4.7mm (“Beast”) och 2.5mm till 6mm (“Prodigy”).

Du kommer behöva sätta fast en hex spinner på din MotorPlug istället för en excenter om du använder dig av en Stigma® maskin med ett hex motorsystem.

NB: Din 12 månaders tillverknings garanti gäller direkt med Stigma-Rotary®. Om du, mot förmodan, upplever tekniska fel, tillverkningsfel, med din Stigma-Rotary® vänligen använd dig av kontaktlänken på Stigma-Rotary® hemsida, (se manual), eller kontakta oss så att vi kan ge dig instruktioner på hur du kan komma i direktkontakt med Stigma-Rotary® så att ni kan lösa problemet.

Vänligen läs bruksanvisningen noggrant för att vara säker på att du använder din maskin på ett korrekt sett och garanterar tillverkningsgarantin. Exkluderat är slitage från normal användning. Motorn täcks inte av garantin på grund av de många faktorer och omständigheter en motor kan utsättas för. Stigma-Rotary® garanterar en hög standard och kvalitetskontroll. Alla maskiner testas innan de lämnar fabriken vilket säkerställer att inga felaktiga maskiner går till leverans. Tack vare detta kan de felaktiga maskinerna alltid uteslutas.

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.

Påse med 200 Saferly Skull 16 mm bläckkoppar - Svart
Påse med 200 Saferly Skull 16 mm bläckkoppar - Svart
197,00 kr 157,60 kr
NYTT
Låda med 20 Stellar 2.0 Nålpatroner - Round Liner Long Taper
Låda med 20 Stellar 2.0 Nålpatroner - Round Liner Long Taper
Från 314,00 kr 251,20 kr
Flaska med 500ml Killer Ink Koncentrerad Grön Såpa
Flaska med 500ml Killer Ink Koncentrerad Grön Såpa
94,00 kr 75,20 kr
Install Killer Ink Tattoo App Install