Black Friday-sänkta priser fortsätter – 10 % rabatt på allt! Använd bara koden KILLER10 i kassan.
Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Intenze Ink Bob Tyrrell Light Tone 30ml (1oz)

SKU INTBOB-LIGTON/30
På lager
226,00 kr

En flaska Intenze Bob Tyrrell Light Tone i en 30ml (1oz) flaska.

Bob Tyrrell är en av världens ledande tatueringsartister inom svarta och gråa tatueringar. Lika tekniskt innovativ som den är otroligt inspirerande, är Bobs unika stil rotad i sin egen blandningsteknik. Han har på egen hand revolutionerat branschen och denna typ av arbete, och jag är säker på att du håller med, hans arbete är verkligen fantastiskt.

I samarbete med Intenze har Bob tagit detta ett steg längre och formulerat en Black and Gray pigmentserie för att hjälpa till att ge verktyg till andra artister för att nå sina nivåer av klarhet, realism, värde och kontrast.

Det är med denna serie som Bob och Intenze hoppas du kan ta ditt svarta och gråa tatueringsarbete till en högre nivå.

Några inspirerande ord från Bob...

"Hoppas du gillar detta bläck!" Det finns ett par olika sätt att använda det, vilket jag skulle vilja förklara riktigt snabbt. Om jag använder varje flaska i setet använder jag medelstora bläckkoppar av plast. Jag ställer upp åtta koppar totalt; Sju medelstora koppar i 11 mm och en liten 9 mm kopp för High White .

Jag ställer upp sex koppar ihop och ställer en kopp lite ifrån de andra sex kopparna. Koppen som flyttas bort är för Dimension Black . Nästa kopp är för Sculpting Black , följt av Dark Tone , Medium Tone , Light Tone , och två koppar med destillerat vatten. Den lilla koppen för High White ställer jag bakom den svarta uppställningen.

Förvirrad än? Haha! Jag använder bara Dimension Black för något helt svart som jag gör i tatueringen, oavsett om det är ett porträtt, en anpassad demon eller vad som helst.

När jag vill blanda in lite gråfärg från den solida svarta byter jag till Sculpting Black och blandar ut det från Dimension Black . Därifrån kan du börja med gråtonerna. Tänk på att det inte finns något rätt eller fel sätt att göra saker på och det finns ingen magisk teknik för Black and Graytt arbete. Allas tekniker är lite annorlunda men vi försöker alla få samma resultat vilket är rik, slät Black and Gray!

När jag jobbar doppar jag inte bara i en kopp i taget. Ibland gör jag det, men ibland doppar jag i två koppar samtidigt för att få ett annat värde. Att använda vatten är mycket viktigt, och du kan köpa en separat tom flaska om du vill att den ska matcha resten av uppsättningen. Fyll bara på den med destillerat vatten.

Det andra sättet jag använder bläcket på, för att jag gillar att göra saker enkelt, är att använda de stora 14 mm bläckkopparna av plast och sätta ut fyra koppar. Tre tillsammans, och en lite längre bort som är för Dimension Black . De tre resterande kopparna kommer vara Sculpting Black , Medium Tone , och destillerat vatten. Jag tar bort Dark Tone och Light Tone . Jag kan uppnå samma resultat, allt handlar om hur du doppar. För mindre avancerade artister skulle jag lära mig den första metoden först.

Om du vill prova den andra metoden när du blir bekväm är det upp till dig. Om du gillar den första metoden kan du fortsätta med den. Jag har vänner som är några av de bästa Black and Grayartisterna i världen, vissa använder många koppar medan vissa bara använder en kopp svart och en kopp vatten.

Som jag sa ligger allt i sättet du doppar på. Kom ihåg att i tatuering finns det ingen rätt eller fel sätt att göra saker. Vad som helst som fungerar för att få jobbet gjort så bra som du möjligt kan du göra det!

Låt mig veta vad du tycker om det, jag skulle gärna höra lite feedback! "

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.