Bara en kort resa över Irländska sjön hålls Titanic Tattoo Convention i Belfast, som på sitt 7:e år blir värd för 95 tatuerare från hela världen.

Mötet pågår i tre dagar den 29–31 juli och hålls på Titanic Museum i Belfasts varvsområde, nära stadens centrum och lätt att komma till.

Förutom närmare 100 artister kommer du att uppleva tatueringstävlingar, liveunderhållning, irländsk dans, ansiktsmålning och besök av Star Wars-karaktärer och superhjältar!

Leta upp våra sponsrade artister, bland andra Ben Dunning och hans klassiska, konstinspirerade svartstick i surrealistiska och abstrakta designer och Jenna Kerr med hennes dekorativa tatueringar med ädelstenar, filigran och art nouveau-element.

Dark Horse Collective skickar också två av sina artister: Rich Harris, vars porträtt i färg innehåller element av abstraktion och geometri, samt Tom Stephenson, som skapar mörka och olycksbådande porträtt i svart och grått.

Om du hoppas på att få en tatuering gjord på årets Titanic Tattoo Convention, är det bästa att du hör av dig till en artist före mötet och diskuterar idéer, pris och placering för att slippa bli besviken, eftersom drop-in kan vara osäkert.

Dagbiljetter kostar bara £15 och du får en weekend-biljett för £30. Barn under 16 år går in gratis i sällskap med en betalande vuxen och det finns mycket för dem att göra och se!