Den första mässan som någonsin genomfördes av Storbritanniens toppartister inom tatuering (också känd som UKTTA – UK Top Tattoo Artists) var en spektakulär uppvisning av tatuering, och vi var på plats för att filma allt under helgen.

På UKTTA-mässan 2023 fanns över 300 speciellt utvalda tatuerare från hela Storbritannien och de skapade otroliga konstverk på NEC Arena i Birmingham, bland artisterna var många av de vi sponsrar och som blivit prisbelönta.

Kolla in videon för att se några fantastiska tatueringar, otrolig underhållning och utforska mässan med oss!

Vi är glada – men inte det minsta förvånade – över att flera av våra sponsrade artister gick därifrån med priser! Anthony Lennox förärades med ”UKTTA Artist of the Year”, och vi kunde inte bli stoltare. Rich Harris, som har varit i vinnarspåret när det gäller priser i år lyckades lägga vantarna på ”Best Avant Garde” såväl som en andraplats för ”Best Large Colour” och ”Best Healed Work”.

Aberdeen-baserade Yarson vann ”Best Large Black & Grey” för en episk Lord of the Rings-sleeve på ett ben, medan Peter Murray säkrade tredje platsen i ”Best Japanese”, och Volkan Demirci tog tredje plats i både kategorierna ”Best Healed Work” och ”Best Large Colour” för stycken med sleeves på samma kund.

”Best Collaboration” gick till ett enormt geometriskt bakstycke gjord av den sponsrade konstnären Bintt och Heart For Art Tattoo-konstnären Tomm Birch, och vi ska inte glömma Mac Simms från Rebel With A Cause som säkrade tredje platsen i ”Best Avant Garde”.

Vi hoppas att du gillar vår video och att vi syns på nästa mässa!