Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Låda med 10 Stigma-Rotary® Advanced Nålpatroner - ROUND SHADERS

SKU 10-STIG-RS
På lager
Endast %1 kvar
Från 192,00 kr 153,60 kr

Stigma-patronerna är utformade med säkerhet i åtanke. De har ett yttre tätningslock för att förhindra läckage till greppet och maskinen. När den är ansluten till ett Stigma-grepp bildar detta en dubbel tätning så patronen tätas helt med greppet på anslutningsplatsen. Paraplyfallsdesignen hindrar bläck / blod från att spruta över patronens sidor. Den ergonomiskt designade formen på patronen ger dig möjlighet att bekvämt greppa patronen om du föredrar, så längre ner än vad du normalt skulle, för den ultimata kontrollen.

Det yttre tätningslocket ger också en annan viktig fördel. På grund av tjockleken och elasticiteten i gummimaterialet som den är gjord av fungerar det yttre förseglingslocket också som ett dämpningssystem, vilket ger ett naturligt 5%~10% give. Detta är optimalt både för shading och lining. Med bara lite give blir shadingen mjukare och linjerna blir skarpare än vad de skulle ha utan give, vilket förbättrar din tatuering.

Alla dessa fördelar gör dessa patroner säkrare än någonsin att använda så du kan koncentrera dig ordentligt på att tatuera!

Är Stigma-patroner kompatibla med Cheyenne style / RPG Click-patrongrepp? Nej, Stigma-patroner är unika och passar bara i ett Stigma-grepp.

Kan jag använda Stigma-patroner med mina icke-Stigma maskiner? Ja, det finns några olika alternativ beroende på vilken maskin du använder. Stigma® har skapat ett Universal-Screw-On klickbart grepp som kan skruvas på direkt som Cheyenne- eller Spektra-maskiner, där nåldjupet kan justeras genom att klicka medurs eller moturs. Det finns också universella Stigma®-grepp med backstems för traditionella styrsystem där nåldjupet också kan justeras genom att klicka medurs eller moturs. Dessa kan även användas tillsammans med en Universal-Screw-On vice adapter , så att du kan ansluta dessa grepp till Universal-Screw-On anslutningar som visas på liknande Cheyenne- eller Spektramaskiner

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.

Ronnie Starr Silicone RCA Cord - extra lång (3m)
Ronnie Starr Silicone RCA Cord - extra lång (3m)
348,00 kr 278,40 kr
World Famous Limitless Tattoo Ink - Violet 30 ml
World Famous Limitless Tattoo Ink - Violet 30 ml
248,00 kr 198,40 kr
1
Killer Ink greppöverdrag (25mm x 4,5m) - Desert Camouflage
Från 16,00 kr 12,80 kr
Install Killer Ink Tattoo App Install