• Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss
Försäkra dig om mördande besparingar på patroner, med större rabatter ju mer du spenderar! Ta reda på mer.

Låda med 10 Stigma-Rotary® Advanced Nålpatroner - ROUND SHADERS

På lager
SKU 10-STIG-RS
Endast %1 kvar
192,00 kr Från 144,00 kr 115,20 kr

Stigma-patronerna är utformade med säkerhet i åtanke. De har ett yttre tätningslock för att förhindra läckage till greppet och maskinen. När den är ansluten till ett Stigma-grepp bildar detta en dubbel tätning så patronen tätas helt med greppet på anslutningsplatsen. Paraplyfallsdesignen hindrar bläck / blod från att spruta över patronens sidor. Den ergonomiskt designade formen på patronen ger dig möjlighet att bekvämt greppa patronen om du föredrar, så längre ner än vad du normalt skulle, för den ultimata kontrollen.

Det yttre tätningslocket ger också en annan viktig fördel. På grund av tjockleken och elasticiteten i gummimaterialet som den är gjord av fungerar det yttre förseglingslocket också som ett dämpningssystem, vilket ger ett naturligt 5%~10% give. Detta är optimalt både för shading och lining. Med bara lite give blir shadingen mjukare och linjerna blir skarpare än vad de skulle ha utan give, vilket förbättrar din tatuering.

Alla dessa fördelar gör dessa patroner säkrare än någonsin att använda så du kan koncentrera dig ordentligt på att tatuera!

Är Stigma-patroner kompatibla med Cheyenne style / RPG Click-patrongrepp? Nej, Stigma-patroner är unika och passar bara i ett Stigma-grepp.

Kan jag använda Stigma-patroner med mina icke-Stigma maskiner? Ja, det finns några olika alternativ beroende på vilken maskin du använder. Stigma® har skapat ett Universal-Screw-On klickbart grepp som kan skruvas på direkt som Cheyenne- eller Spektra-maskiner, där nåldjupet kan justeras genom att klicka medurs eller moturs. Det finns också universella Stigma®-grepp med backstems för traditionella styrsystem där nåldjupet också kan justeras genom att klicka medurs eller moturs. Dessa kan även användas tillsammans med en Universal-Screw-On vice adapter , så att du kan ansluta dessa grepp till Universal-Screw-On anslutningar som visas på liknande Cheyenne- eller Spektramaskiner

Köp mer, spara mer!

Köp Spara
>1500kr 150kr
>2250kr 300kr
>3000kr 450kr
 

Rabatten tillämpas automatiskt för korgen/i kassan.

 

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.

Hustle Butter Deluxe® Kar 'The Ones' Organisk eftervård 30ml (1oz)
Hustle Butter Deluxe® Kar 'The Ones' Organisk eftervård 30ml (1oz)
Från 100,00 kr 80,00 kr
120ml
Recovery Stencil Lock flaska
Från 149,00 kr 119,20 kr
Hornet Honey Stencil 250 ml
Hornet Honey Stencil 250 ml
296,00 kr 236,80 kr
Install Killer Ink Tattoo App Install