Black Friday-sänkta priser fortsätter – 10 % rabatt på allt! Använd bara koden KILLER10 i kassan.
Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Intenze Bowery Ink by Stan Moskowitz White 30ml (1oz)

SKU INTBOW30-WHI
Slut i lager
213,00 kr

White Bowery Tattoo Ink pigment är matchad av tatueringslegenden Stan Moskowitz och är också det pigment som han använde när han tatuerade nere på the Bowery.

Några ord från Bowery Stan... “Jag heter Stanley Moskowitz och är son till Sailor Willie Moskowitz; som var legenden Charlie Wagners lärling. Vid 12 års ålder gjorde jag min första tatuering, en blomma, på min fars ben medan Billy Jones (Jonesy) tittade på- senare blev jag hans lärling. När jag var 14 år gammal började jag tatuera på heltid på the Bowery och jag ångrade aldrig mitt val. Pigmenten i lådan är samma sorts färger som användes på the Bowery och de är även ett sätt för mig att tacka min far och Jonesy för att de hållit traditionerna vid liv. För att skapa riktiga Old Shool tatueringar bör du hålla dig till dessa färger, och det va det.” Tack för ditt stöd. Lycka till och God Bless tattooing, Bowery Stan.

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.