Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Black Tattoo Art II: Modern Expressions of Tribal - Edition Reuss

SKU BK-BTA2
På lager
750,00 kr 750,00 kr 514,00 kr 514,00 kr

Black Tattoo Art II: Modern Expressions of the Tribal, den andra inkarnationen ansedd som "Bible of Blackwork Tattoos" forsätter på den första volymens fotografiska resa i världen: visar upp de absolut bästa tatueringsverk som fångar magin i antik konst i nutida tolkningar på kroppen.

På 448 sidor i denna stora tatueringsvolym, med mer än 600 bilder, kommer läsaren att få uppleva olika utvecklingar inom tatueringskonsten. Allt är möjligt, allt är tillåtet: svarta linjer, prickar, släta ytor, hand-poked eller tatueringar gjorda med maskin. Det kreativa utbudet är oändligt: vackra traditionella tribals, utvecklade mönster och bildlig designs till helt fria och okonventionella tatuerings layouts.

Den imponerande mångfalden av tatueringsdesigns presenterade i Black Tattoo Art II är baserad på den otroliga listan av internationella konstnärer: 80 ledande tatueringskonstnärer från Saint Petersburg till Sao Paolo, Austin till Aotearoa, Barcelona till Brooklyn och så vidare. De delar med sig av deras kreativitet, innovation och själ genom att presentera bilder på deras konstverk i boken. Boken omfattas av fem lockande kapitel, innan dess hittar du korta introduktioner: Ornamental/Neotribal, Dotwork, Celtic/Nordic, Abstract/Art Brut och Traditional Revival. Tillsammans förmedlar tatueringarna oändligheten inom den konst som kan skapas med enbart nål och svart.

Teknisk Information

  • Stort Format: 24.5cm x 31.5cm
  • Text på Engelska och Tyska
Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.

Låda med 12st Killer Ink Greppöverdrag 50MM x 4.5M - Svart
Låda med 12st Killer Ink Greppöverdrag 50MM x 4.5M - Svart
201,00 kr 160,80 kr
100-pack Tungspatlar
100-pack Tungspatlar
21,00 kr 16,80 kr
10cm x 10cm
Recovery Derm Shield Transparent Skyddande Bandaget – förpackning om 10
Från 124,00 kr 99,20 kr
Install Killer Ink Tattoo App Install