Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Visa priser inkl.moms
  • Visa priser excl. moms
Kontakta oss

Stigma-Rotary® Neuro Body - Koppar

SKU STIG-NEURO-BODY-COPPER
Slut i lager
3 874,00 kr 3 099,20 kr

Neuro kan optimeras exakt hur du vill ha den! Denna maskin är för artister som vill kunna justera allt! ’Give’ och slaglängd kan ställas in exakt hur du vill ha dem. Slaglängden kan lätt ändras genom att justera en skruv inuti maskinen.

Neuro är en dedikerad Stigma patronmaskin. Stigmas patronsystem är unikt och helt annorlunda och säkrare än något annat patronsystem på marknaden.

Nyckelfunktioner

  • Avtagbar motor
  • Välj mellan 4.5 Watt, 5 Watt Brushless eller 6 Watt MotorPlugs
  • Justerbar stroke från 2.6mm till 4mm utan utbytbara delar.
  • Justerbar ’give’
  • Lättvikt – kroppen väger endast 32 gram

Kan jag använda Cheyennes patroner med min Neuro maskin? Nej. Av två anledningar kan man inte använda Neuro med Cheyennes patroner. Den första är att Stigmas Screw-On anslutning på Neuro maskinen är unik för Stigmas egna grepp. Den andra är att den drive bar som finns på Stigmas patroner är fixerad vid Neuro maskinen och har en gummikolv på ändan, som inte kommer att passa till patrongreppen från Cheyenne.

Är Stigmapatroner kompatibla med Cheyenne/RPG Click patrongrepp? Nej, Stigmas patroner är unika och passar endast tillsammans med deras egna grepp.

Kan jag använda Stigmapatroner med mina icke-Stigma maskiner? Ja, det finns ett par alternativ beroende på vilken maskin du använder. Stigma® har skapat en ‘Universal-Screw-On’ anslutning med klickbart grepp, som kan skruvas direkt på maskiner som Cheyenne eller Spektra, där nåldjupet kan justeras genom att vrida med- eller motsols. Det finns också universella Stigma® grepp med backstem för traditionella ’vice’ system, där nåldjupet även kan justeras genom att vrida med- eller motsols. Dessa kan också användas i kombination med en Universal-Screw-On vice adapter så att du kan ansluta dessa grepp till ’Universal-Screw-On’ anslutningarna för maskiner som t.ex Cheyenne och Spektra.

Varför behöver jag ett urval av MotorPlugs till min maskin? Artister tenderar att föredra starkare motorer för lining och svagare motorer för shading. Starkare motorer med högre Watt och vridmoment fastnar inte like lätt och är därför bättre för lining och tufft arbete. Svagare motorer ger med sig lättare och är inte lika aggressiva, och levererar därför bättre resultat när det kommer till shading.

Vad kan ni berätta om 4.5W V2 MotorPlug? 4.5W V2 MotorPlug har mer än tillräckligt med kraft för att driva Stigma-Rotary® maskiner. Det är en av de starkaste motorerna du hittar till rotary-maskiner; den kommer enkelt att driva konfigurationer på upp till 50 nålar. Fördelar med 4.5W V2 MotorPlug: den är kompakt och väger endast 44 gram. Den har både Clip Cord och RCA anslutningar. Den är bra till allt; skuggning, blandning, skiktning, färgpackning och lining.

Och hur är det med 6W MotorPlug? 6W PowerDrive är den mest kraftfulla motorn i dess storlek, den är lätt och kompakt med endast RCA anslutning, den väger endast 38 gram. Den är bra för allt; skuggning, blandning, skiktning, färgpackning och lining. Det finns en RCA to Clipcord Converter tillgänglig om du vill använda en Clip Cord anslutning på 6W MotorPlug.

Och hur är det med 5W EC MotorPlug? 5W EC MotorPlug använder borstlös teknik. Standardmotorer använder borstar för att fungera, som med tiden kommer att samla smuts och damm vilket kommer att påverka resultatet för motorn. Kraften kan påverkas och fluktuationer kan börja uppträda. Den nya 5W EC MotorPlug håller 10 gånger livslängden av en standardmotor och kommer alltid att köra med samma konsistens som den gjorde den första dagen du använde den!

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.

Låda med 10 Cheyenne Capillary Cartridges Liner
Låda med 10 Cheyenne Capillary Cartridges Liner
Från 284,00 kr 227,20 kr
Förpackning med 50 plastkoppar
Förpackning med 50 plastkoppar
41,00 kr 32,80 kr
Microbeau Flux minibatteri - Silver
Microbeau Flux minibatteri - Silver
2 475,00 kr 1 980,00 kr

You may also like

Install Killer Ink Tattoo App Install