Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Spektra Xion Gorilla Grip - Svart

SKU SPEK-XION-GR-G/BLK
På lager
1 438,00 kr

Spektra Xion Gorilla Grip från FK Irons är ergonomiskt utformad för att passa naturligt i handen. Den stora storleken eliminerar behovet av att täcka den med mycket greppöverdrag. Xion Gorilla Grip har en stor 40 mm diameter, vilket ger optimal komfort och hjälper till att eliminera tröttheten från när man håller i greppet under längre perioder. De många spåren i greppet gör att fingrarna kan vila perfekt på greppet utan att lägga för mycket press, vilket gör Xion Gorilla Grip idealisk för lining och färgpackning. Den extra vikten hjälper till med nålpenetration om du använder stora liner eller magnum.

Ratchet Disc klicksystemet möjliggör justering av nåldjupet genom att bara vrida på greppet. När nåldjupet har justerats, låses det på plats för att förhindra ofrivillig vridning, även med tunga tatueringsmaskiner. 3 mm mittborrning är kompatibel med alla maskiner med inbyggd drive bar.

Viktiga funktioner:

  • Färg: svart
  • Justerbart nåldjup
  • Diameter: 40 mm
  • Ergonomisk design
  • Kompatibel med autoklaver och kallsterilisering
  • Gjord i USA av FK Irons
Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.