Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Bob Tyrrell DVD - Method To My Madness

SKU DVD-BOBTYRRELL
På lager
823,00 kr

Bob besöker den internationellt kända tatueringsstudion Off the Map Northeast i Easthampton, Massachusetts. DVD:n är en sammanfattning av det 11 timmar långa webinaret Bob gjorde under sitt besök.

DVD:n är den allra första från Bob. Här går han in på djupet, genom att steg för steg visa processen i skapandet av ett detaljerad och perfekt renderat tatueringsporträtt. Han tar med maskinval, setup, nålval och bläckpreferenser. Det här är din möjlighet att få kika över axeln på en mästare inom gråa och svarta tatueringar. En enastående möjlighet att få ta del av Bob Tyrrells metoder, tekniker och 'best practices'.

Inkluderat i DVD:n finner du en omfattande slideshow från Bobs seminarier på tatueringskonventioner runt om i världen. Bob framhäver tidigare verk och de val han gjort under skapandet av tatueringarna.

Du har möjlighet att sitta i båset med Bob medan han berättar om setup, fotoreferens, skapande och fästandet av stencilen; som följs av en lektion, stroke by stroke, i tatueringsstilen; realistiska porträtt. Kameralinsen är riktad mot Bobs nål så att du ser bläcket arbetas in i huden och på så sätt förstå 'the Method to his Madness'.

Leverans

Alla beställningar som betalas före Kl 16:00 kommer att skickas samma dag (på en arbetsdag) via den tjänst du väljer.

De tillämpliga leveranskostnader varierar beroende på storlek och vikt på din beställning, och börjar från bara Kr 93.00 med UPS. Nästa arbetsdag leveranser finns också i vissa områden

Garanti

Vänligen klicka här för att titta på garantiinformation.