Sunskin har handgjort coil och rotary tatueringsmaskiner i Italien i över 20 år och har producerat några av de bästa professionella tatueringsutrustningarna som finns.

Oavsett om det är den populära Stilo pennan, robusta Primus rotary eller de klassiska Small-V coils, har Sunskin tatueringsmaskiner för alla artister, oavsett stil eller preferens!

Sunskin Stilo

Sunskin Stilo är en högkvalitativ tatueringspenna som kan användas för lining, shading och färgpackning.

Tack vare sin minimala vibration och tysta drift, liksom dess låga vikt på 130 g, är Sunskin Stilo en mycket bekväm tatueringsmaskin att arbeta med. Titanmekanismen inuti, i kombination med den 6,3 W tysktillverkade motorn, ger dig massor av kraft och en fin och mjuk men ändå exakt träff.

Efter stilos framgång arbetade Sunskin tillsammans med tatueringsartister i världsklass Thomas Carli-Jarlier och Matteo Pasqualin för att utveckla två signaturutgåvor av rotary maskinen i pennstil.

Sunskin Stilo Thomas Carli Jarlier Signature Edition har en 3,4 mm slaglängd för sin mångsidighet, vilket gör att den kan fungera briljant för färg, svart och grå och ogenomskinlig grå. Å andra sidan har Matteo Pasqualin Signature Edition en kortare 2,5 mm slaglängd för sin förmåga att utmärka sig i skapandet av realistiska svart och grå tatueringar och detaljerat arbete med fina runda nålar.

Sunskin Primus

Under sitt namn Primus erbjuder Sunskin fyra högkvalitativa rotary tatueringsmaskiner: Special Hybrid, One, Solid och Easy. Bortsett från Special Hybrid, erbjuder varje version både clip cord och RCA anslutning, vilket ger fler val när det gäller vilka kablar du kan använda.

Sunskin Primus Special Hybrid har utformats för att utföra snabbare och enklare lining, färgning och shading utan behov av justering tack vare dess speciella mjukhet.

Den välbalanserade och lätta Sunskin Primus One är perfekt för snabb och enkel körning av linjer, skuggning och solida färger och är utrustad med samma tysktillverkade 4,5 W motor som finns i Special Hybrid.

Sunskins Primus Solid är en annan välbalanserad och lätt rotary från den italienska tillverkaren, även om denna rotary maskin är särskilt lämpad för snabb och enkel färgpackning tack vare en tysktillverkad 9 W motor inom - den kraftfullaste i Primus serien.

Sist men inte minst är Sunskin Primus Easy, som är perfekt för lining, shading och färgpackning. Tack vare att Sunskin förenklar tillverkningen och efterbehandlingen av rotary maskinen kunde Easy gå in i företagets Primus serie till ett lägre pris.

Sunskin Small-V

Small-V är resultatet av en sammanslagning mellan den klassiska stilen i Sunskins historiska Round Back Jones och den moderna stilen på dess Big-V maskiner.

Med så stor efterfrågan på Small-V coil maskinerna genom åren har Sunskin utvecklat ett antal varianter med olika tekniska lösningar och inställningar.

Varje Sunskin Small-V modell skulle vara perfekt för artister som letar efter en ny coil tatueringsmaskin som är dedikerad till lining. De största skillnaderna mellan maskinerna beror på ramens material, vikt, rekommenderade nålar och huruvida de är utrustade med 8 eller 10 coils.

Se till att kolla in den fantastiska Small-V Evo Pro Brigante Lettering Limited Edition varianten, eftersom endast 250 exempel på denna maskin tillverkades av Sunskin - så skaffa en medan du kan!