Micky Sharpz tatueringsmaskiner med spole är några av de mest lättigenkännliga maskinerna i tatueringsbranschen. Många artister världen över använder en eller flera dagligen som sina trofasta tjänare.

Vi erbjuder en rad högkvalitativa maskiner med spole från Micky Sharpz, inklusive maskiner för linjer, skuggningar och packning av färg, med ett av fyra höljen: mässing, brons, gjutjärn eller rostfritt stål. Varje Micky Sharpz maskin med spole är individuellt numrerad och levereras med ett äkthetsintyg.

Eftersom så många tatuerare förblir lojala mot en Micky Sharpz-spole ville vi ta en titt på några av favoriterna i sortimentet för att eventuellt hitta dina nästa maskiner!

Micky Sharpz Micro Dial tatueringsmaskin i brons – Liner

Micro Dial i brons tatueringsmaskin med spole från Micky Sharpz är tillverkad av fosforbrons och har ett litet hölje av typ ”T Dial”, vilket har skurits ner för snabb och positiv konturdragning. Den har också kraftfulla H/D-spolar med hög upplösning och en delad spännhylsa för snabba byten.

Med en vikt på cirka 250 gram går Micky Sharpz Micro Dial i brons totalt som en dröm och är perfekt för att dra linjer.

Micky Sharpz Hybrid tatueringsmaskin i rostfritt stål – Linjer/Färg/Skuggning

Micky Sharpz designade hybriden i rostfritt stål för att få med huvuddragen i världens finaste spolmaskiner.  Hybriden i rostfritt stål är mycket robust och kör smidigt, samtidigt som den är fint balanserad och kraftfull, och är idealisk för linjer, skuggning och färgpackning.

Denna tatueringsmaskin med spole är tillverkad av rostfritt stål och väger cirka 235 gram med ett hölje i hög kvalité från precisionsgjutet med cire perdue, ”förlorat vax”, vilket säkerställer perfekt anpassning av komponenter.  Den levereras också med Sharpz högupplösta magnetiska spolar och en delad spännhylsa för snabba byten av tub.

Micky Sharpz Hybrid tatueringsmaskin i mässing – Linjer/Färg/Skuggning

Micky Sharpz Hybrid i mässing liknar sin motsvarighet i rostfritt stål ovan, med undantag för ett fantastisk mässingshölje – vilket lägger till ytterligare 10 gram till maskinen och ger en totalvikt på 245 gram.

Precis som med versionen i rostfritt stål utmärker sig Hybrid vid dragning av linjer, skuggningar och färgpackning och levereras med samma precisionsgjutning med cire perdue, högupplösta magnetiska spolar och delad spännhylsa för snabba byten.

Micky Sharpz MkIV Hornet tatueringsmaskin – Färg/Skuggning

Micky Sharpz MkIV Hornet är en gammal favorit som har utformats för att vara mångsidig och effektiv, den lägger smidigt in färg och skuggar med lätthet.

MkIV Hornet tatueringsmaskin med spole är tillverkad av gjutjärn och förstärkt med mässingsbeslag, går som en dröm och är som bäst under tryck.

MkIV Hornet toppar vågen på cirka 260 gram och har högupplösta magnetiska spolar med klara skydd och en anordning med maxi-grepp för snabba byten.

Micky Sharpz MkIV tatueringsmaskin Line-O-Graph – Liner

MkIV Line-O-Graph har specialdesignats av Micky Sharpz för att dra konturer och används globalt i olika former av många tatuerare.

MkIV Line-O-Graph tatueringsmaskin med spole är tillverkad av gjutjärn och förstärkt med mässingsbeslag. Den har en snabb, nedskuren design för släta, positiva linjer och väger in på 240 gram.

MkIV Line-O-Graph har också ett slitsat främre kontakthål för maximal justering, högupplösta magnetiska spolar med klara skydd och en anordning med maxi-grepp för snabba byten.

Micky Sharpz Tribute tatueringsmaskin i järn – Skuggning

Micky Sharpz Tribute maskin i järn med spole är specialbyggd och inställd för att köra så nära man kan komma den gamla stilens berömda tatueringsmaskiner.

Tillverkad av gjutjärn och med en oljesvart finish så är det verkligen en maskin som ser betagande ut!

Tribute i järn är idealisk för skuggning och väger cirka 240 gram och är utrustad med högupplösta magnetiska spolar och en anordning för snabba byten med maxi-grepp som de andra maskinerna i sortimentet.

Oavsett vilken spolmaskin för tatuering du väljer från Micky Sharpz sortiment så kan du vara säker på att den kommer att bli en lysande kompanjon var dag! Om du behöver hjälp med att välja en viss modell för din tatueringsstil och dina preferenser, tveka inte att kontakta oss idag!