Kenji Diederen är en holländsk tatueringsartist som är känd för sitt arbete i svart och grå realism.

Kenji lanserade sin tatueringskarriär i augusti 2016 och har skapat några av de bästa svarta och gråa tatueringarna i sitt hemland Nederländerna.

Efter att ha tatuerat på Royal Ink Art Collective i Brunssum och Pitch Black Studio i Heerlen gjorde Kenji övergången till sin sista studio, Tattoo Joey i Roermond, tidigt 2020.

Kenji startade ett nytt tatueringsäventyr den 1 april 2021 och gick med sina vänner i ett ’underground’ sällskap för gatukonst i sin hemstad Heerlen på tatueringsstudion Onze Shop.

När Kenji inte är i studion deltar han på olika mässor i Europa, inklusive den populära Amsterdam Tattoo Convention i den holländska huvudstaden.

Kenji hittade snabbt sin kärlek till svart och grått arbete när han började tatuera och har arbetat hårt de senaste fem åren för att få sig själv till den höga nivå som du kan se idag.

Medan han är skicklig med blackwork och fina linjetatueringar, ligger Kenjis sanna styrka i realism, och skapar några av de bästa porträtten och tatueringar på vilda djur och växter som du hittar någonstans!

Kenji använder olika tillbehör från Killer Ink för att skapa sina utmärkta tatueringar, inklusive Silverback Ink® och Panthera Tattoo Ink.

Se till att följa Kenji Diederen på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad med alla hans senaste tatueringar!