KWADRON är kanske mest känt för sina högkvalitativa patroner och nålar, men du kan vara säker på att dess utbud av Equaliser märkta tatueringsmaskiner är lika fantastiska!

Alla Equaliser tatueringsmaskiner har designats av KWADRON i Polen, är gjorda av högkvalitativa material och perfekta för en rad tatueringsstilar.

Equaliser Proton var KWADRONs första rotary tatueringsmaskin i pennstil och har ett avancerat växelsystem som gör den väldigt tyst och pålitligt.

Denna patrondedikerade maskin har en ram tillverkad av högkvalitets anodiserat aluminium och erbjuder en fullständig brist på vibrationer.

Vi erbjuder också separata 25 mm aluminiumgrepp för din Proton, så att du kan använda dessa medan din andra är i autoklaven.

KWADRON följde upp från Proton genom att släppa en variant som heter Equaliser Proton Enduro, som har en liknande penformad design, men toppar skalorna med 10 gram mindre, vilket gör det lättare att använda under långa tatueringssessioner.

Equalisers Enduro penna är en väldigt tyst tatueringsmaskin som nästan inte ger någon vibration när du kör. Den är idealisk för alla typer av arbete, oavsett om det är lining, shading eller färgpackning.

Equaliser Mikron från KWADRON är en otroligt liten och lätt rotary tatueringsmaskin som bara väger 55 gram!

Den ergonomiska formen gör den mycket bekväm att arbeta med och den är kompatibel med både grepp som skruvas på och standardpatrongrepp med en backstem.

Equaliser Mikron Turbo skiljer sig från Mikron genom sin längre markörpenform, även om båda maskinerna är patrondrivna rotary med en 4,5 W Faulhaber motor och en slaglängd på 3,5 mm.

Till skillnad från standard Mikron har den KWADRON designade Mikron Turbo också en dold RCA anslutning i en 35 graders vinkel för optimal hållbarhet och tillförlitlighet.

Equaliser Drop Pen är en rotary tatueringsmaskin med en kompakt, ergonomisk form som passar perfekt i din hand.

Den är bara 9 cm lång och 35 mm bred. Den lilla storleken på Drop Pen gör denna maskin från KWADRON perfekt balanserad och hjälper till att minska trötthet under långa tatueringssessioner.

Kärnan i Equaliser Drop Pen är en 6 W motor som garanterar en hård träff och är lämplig för att driva maskinen för att utmärka sig i alla tatueringsstilar, oavsett om det är lining, shading eller färgpackning.

Equaliser Mini Spike V2 är en rotary tatueringsmaskin som är kompatibel med både patroner och vanliga tatueringsnålar och ger möjlighet att arbeta med engångsgrepp och återanvändningsbara grepp, beroende på vad du föredrar.

Även om V1 var en maskin som är avsedd för shading, innebär tillägget av en justerbar slaglängd från 2,4 till 4,0 mm att Mini Spike V2 nu är lämplig för lining, shading och färgpackning.

Equaliser Wireless Tattoo Pen är en användarvänlig trådlös tatueringsmaskin med inbyggt batteri - inga fler kablar och strömförsörjningar!

Equalisers trådlösa maskin har ett aluminiumhölje och har en tydlig digital display och tre knappar för manövrering av maskinen.

Den har en 4,5 W motor, en 3,5 mm slaglängd, 'direct drive' och inbyggd 'jump start'. Batteriet inom erbjuder upp till 8 timmars arbetstid och tar cirka 2 timmar att ladda helt.

Oavsett vilken Equaliser tatueringsmaskin från KWADRON du väljer, kan du vara säker på att det kommer att vara ett bra komplement till din arbetsstation!