Equaliser Fox tatueringsmaskiner från KWADRON är några av de mest populära rotarymaskinerna som finns idag, och många artister världen över har en Fox Mini eller Fox Big som en del av sin verktygslåda.

KWADRON fortsätter att uppdatera sina rotarymaskiner med nya funktioner och de senaste delarna i takt med att efterfrågan på de två Equaliser Fox-maskinerna växer sig allt starkare.

Läs vidare för att få veta närmare vad de senaste versionerna av Equaliser Fox Mini V3 och Fox Big V2 har att erbjuda tatuerare.

Equaliser Fox Mini V3

Efter den stora framgången för första och andra generationens Equaliser Fox Mini tatueringsmaskiner började KWADRON modernisera V3-modellen ytterligare med en ny, uppdaterad design

Jämfört med de tidigare versionerna erbjuder Equaliser Fox Mini V3 en utbytbar slaglängd, vilket gör den mer mångsidig än någonsin tidigare. V3 rotarymaskin levereras med 3 excenter som snabbt kan skiftas genom att man skruvar loss 2 skruvar och byter dem.

Equaliser Fox Mini V3 levereras också med 4 drivstänger så att tatuerare kan montera praktiskt taget alla grepp som finns på marknaden, oavsett om de är av engångstyp eller kan återanvändas och med eller utan kragen.

Även om det kan finnas några nya förändringar, är en sak som förblir oförändrad den starka, hållbara och problemfria inre motorn på 4,5 Watt – den fungerar alldeles utmärkt i både tidigare modeller och den uppdaterade V3-maskinen!

Den mångsidiga Equaliser Fox Mini V3 är med sin kombination av hög effekt, låg vikt och möjlighet att justera alla maskinens parametrar en idealisk rotarymaskin för alla konstnärer, oavsett deras stil eller teknik.

Equaliser Fox Big V2

Andra generationens Equaliser Fox Big tatueringsmaskin har fått en rejäl överhalning av KWADRON, både inuti och utanpå.

Till skillnad från den tidigare modellen erbjuder Equaliser Fox Big V2 nu justerbar slaglängd från 1 till 5 mm, vilket gör rotatarymaskinen mer mångsidig än någonsin tidigare.

Tatueringskonstnärer kan nu använda både traditionella tatueringsnålar och patroner av Cheyenne-typ med Fox Big V2, såväl som grepp av både engångstyp och återanvändbara, med eller utan krage. Maskinen kommer med en tjock, återanvändbar O-ring för att stabilisera nålen, vilket är en mer hållbar och effektiv lösning för dem som använder traditionella nålar än det är att använda gummiband.

KWADRON har utrustat Equaliser Fox Big V2 med en hållbar motor på 10 Watt – en nyare version av den som finns i Fox Big V1 – för att säkerställa att rotarymaskinen lämpar sig för alla stilar.

För att avrunda det hela har Equaliser Fox Big V2 en design som består av en CNC-bearbetad aluminiumram av flygplanskvalitet med anodiserad färg och en RCA-anslutning.

Oavsett vilken Equaliser Fox tatueringsmaskin du väljer kan du vara säker på att den kommer att bli en utmärkt tillgång för din arbetsstation under många år framöver!